چرا برای دستگاه اسپرسو باید از سختگیر استفاده کنم؟

 

از انجا که آب شهری دارای املاح بسیاری میباشد ، این املاح میتوانند به جداره بویلر و لوله های دستگاه بچسبند که مواردی از قبیل گیر کردن مسیرهای آب و از طرفی کاهش کیفیت قهوه شما گردد.شاید بپرسید چگونه این اتفاق می افتد که رسوب باعث کاهش کیفیت قهوه میشود. در پاسخ به این سوال باید گفت دستگاه های اسپرسوساز جدا از دستگاه های مولتی بویلر ،دارای یک بویلر اصلی و دو بویلر درونی که به صورت جداره ای از حرارت آب بویلر اصلی گرم میشود ،حال این جداره زمانی که رسوب بگیرد دیرتر گرم شده و دمای قهوه مقداری پایین خواهد آمد در صورتیکه بهترین دمای گرفتن قهوه ۹۰-۹۵درجه میباشد.

سختگیر ها به دو گونه میباشند. اولین مورد داری دو شیر سه حالته که شیر بالایی ورودی و شیر پایین خروجی میباشد که عکس آن را در زیر میبینید.

Image result for ‫نحوه شستشوی سختی گیر دستگاه اسپرسو‬‎

و مورد دوم دارای یک شیر گردان چهارحالته که عکس آن را در زیر میبینیم.

Image result for ‫نحوه شستشوی سختی گیر دستگاه اسپرسو‬‎

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *